IMG_3579

Wat is er nou leuker dan je klanten te verassen? Dat heeft Libelle onlangs gedaan door de magazines met een gepersonaliseerde cover te produceren en zo haar jarige klanten te feliciteren.

In ons printcentrum is dit eenvoudig te regelen. Wekelijks worden de jarige abonnees geselecteerd uit de CRM database en worden de covers gepersonaliseerd opgemaakt, geprint en gehecht aan de nieuwste editie van Libelle. Zo ontvangt de klant een leuke verassing op de mat!

De reacties van de abonnees zijn tot nu toe lovend. Volgens Sanoma “wordt de redactie letterlijk overspoeld met dankmailtjes i.p.v. klaagmailtjes en ook online zijn de klanten erg positief verrast”. Zo schrijft een mevrouw dat haar moeder, die al sinds haar vijftiende jaar abonnee is, ontroerd raakte toen ze het tijdschrift ontving. Een ander abonnee noemt het “een tijdschriften om te bewaren”.

Wial is trots om mee te mogen werken aan zulke mooie concepten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Lisa Dimitrowa via 070-768807777 en lisa@wial.nl.

image1 (1)
IMG_3582