Eén plus één is drie. Dat is wat beide eigenaren dachten toen zij elkaars bedrijven leerden kennen. Een paar maanden later is de krachtenbundeling een feit. Wial heeft 100% van de aandelen van De Brink overgenomen met als doel om bestaande en nieuwe klanten nog verder te helpen ontwikkelen.

De Brink is opgericht in 1987 en is specialist in direct mail en (e-commerce) fulfilment services. Tot hun klantenkring behoren toonaangevende organisaties in diverse branches, zowel in Nederland als in Duitsland.

Door het samenvoegen van de activiteiten ontstaat er een unieke combinatie van mogelijkheden in drukwerk, print en mail. Daarnaast kan er een krachtiger inkoopbeleid worden gerealiseerd en expertise worden uitgewisseld, wat zich ongetwijfeld zal vertalen in aanvullende efficiency.

De e-fulfilment activiteiten zullen in Enschede blijven gevestigd en de print & mail werkzaamheden worden ondergebracht bij de vestiging in Etten-Leur. Het account management blijft ongewijzigd. Oud-eigenaar Roy in het Veld: “In de nieuwe situatie kan ik mij volledig richten op het persoonlijk bedienen en uitbreiden van onze klantenkring. Daar ligt mijn hart. Met name de extra dienstverlening die wij nu samen onze klanten kunnen bieden zal hen positief gaan verassen.”

In de komende maanden zal de organisatie zich richten op innovatieve oplossingen rondom Customer Communication Management.

Wilt u meer weten wat de gezamenlijke operatie voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Roy in het Veld op nummer +31 6 54608521.