Uit de failliete boedel van de kwaliteitsbinderij Z&O binders uit Zevenbergen is een nieuwe frisse binderij ontstaan onder de vleugels van Wial.

Het was een triest bericht dat de kwalitatief hoog aangeschreven binderij Z&O binders uit Zevenbergen haar faillissement aan heeft moeten vragen. De 19 zeer vakkundige medewerkers stonden op straat….

In het kader van oStreamfeedernze visie waarbij Wial de supply chain voor uitgevers volledig verzorgt, is het doorstarten van Z&O niet meer dan een logische stap geweest. Doordat er al dagelijks een nauwe samenwerking was tussen onze organisaties is de integratie uitermate soepel verlopen. Uiteindelijk zijn er 2 van de 4 hoogvolume hechtstraten met streamfeeder belading naar de Wial locatie in Etten-Leur verhuisd en geïnstalleerd. Samen met 2 vouwmachines met rondstapeling en een snijmachine vormen zij de nieuwe binVouwmachine met rondstapelingderij van Wial, welke bemand wordt met 9 vakmensen uit de oude Z&O organisatie.

Vouwen, hechten, sealen en variabel printen van hoog volume onder 1 dak. Dat past precies binnen onze missie: het volledig onder beheer hebben van de supply chain voor uitgevers. Hierdoor kunnen continu de operational excellence van de totale keten verbeteren waardoor de kosten dalen en de kwaliteit steeds weer verbetert.

In combinatie met de Canon 3200 inkjetpers en onze kennis en kunde van database management  en abonneebeheer zijn we klaar om magazines steeds meer database gestuurde content mee te geven. Nu is het wachten op de eerste katern met gepersonaliseerde content die we gaan meehechten in het magazine…… Wordt vervolgd.